YASMIN LEVI

30. 10. 2024.

Јасмин Леви, највећа звезда world music сцене, враћа се у Београд 30. октобра када ће наступити на концерту у Сава Центру!

Своје највеће хитове извешће премијерно у пратњи Симфонијског оркестра Радио-телевизије Србије. Шпански ритам, атмосфера фламенко и танго вечери, уз снагу великог оркестра гарантују незаборавно музичко искуство.

Препозната као глас свих култура Медитерана, Јасмин Леви освојила је свет песмам на шпанском и ладино језику, а јак ауторски печат и вокал познате уметнице планета је упознала кроз песме „Una noche mas“, „Алегриа“, „Адио Керида“… У својим песмама, гласом и стиховима, слави живот и љубав, али и бол и тугу, са истакнутом осећајношћу која налази пут ка срцима свих присутних на њеним концертима.

Јасмин Леви и публика у Србији и региону одлично се познају, о чему сведоче распродати концерти у Новом Саду, Сарајеву, Бања Луци, Скопљу… Њен концерт на сцени наше најпрестижније музичке манифестације Belgrade River Fest, у јуну 2023. године, памти се као сензационални музички догађај који је нераскидиво повезао са српском публиком.
– Дозволите ми да вас одведем на другачије путовање од вашег свакодневног живота… Уживаћете! – поручује Јасмин пред своје концерте, које увек прате стајаће овације публике и неколико повратака на бис.