Београдски туристички форум 2021

24. 11. 2021.

Годишњи скуп Туристичке организације Београда, Београдски туристики форум, одржан је 24. новембра у конференцијској сали Београдског сајма, који је окупио професионалце из области туризма Београда, Србије и региона.

Након уводне речи коју су дали Миодраг Поповић, директор ТОБ, и Јелена Миленковић Орлић, помоћница министра Министарства туризма, трговине и телекомуникација, велику пажњу привукао је панел Градови региона као генератори развоја туристичке понуде, на ком су учествовали Миодраг Поповић, директор ТОБ, Митја Предовник, ТО Љубљана, Маја Лијешевић, директор ТО Будва, Бранислав Кнежевић, директор ТО Нови Сад, Драгана Петковић, директорка ТО Ниш, Миралем Мешковић, директор ТЗ Тузланског кантона и Горан Јовић, професор Универзитета у Источном Сарајеву.

Након панела Сарадња у промоцији туристичких производа у региону, додељене су награде најбољима у туризму, Туристичка призма 2021.

Уследила су предавања реномираних иностраних предавача на теме попут како је пандемија утицала на промене у индустрији, умрежавање на догађајима у време пандемије, и будућност дигиталног пословања у туризму. 

Догађај је организован у партнерству са WestM и уз подршку Министарства туризма, трговине и телекомуникација Републике Србије.