GARNI HOTELS BLEECKER

Smešten u poslovnoj zoni Novog Beograda, između autoputa E75 i reke Save, na 5 minuta hodom od poslovnog parka Airport city Beograd, na samo 10 minuta vožnje od aerodroma Nikola Tesla i centra grada, Bleecker hotels pruža gostima jedinstvenu udobnost.

Kategorisan sa 4 zvezdice kao poslovni hotel, raspolaže sa 95 komfornih soba, restoranom i lobi barom modernog dizajna, tri konferencijske sale sa savremenom audio-video opremom i podzemnom garažom sa video nadzorom.

Uslugu noćenja sa doručkom upotpunjuje korišćenje besplatnog bežičnog interneta u celom objektu, zatim dodatne usluge transfera od/do aerodroma, usluga vešeraja, turističkog razgledanja i mnoge druge.  

Bleecker hotels je odličan izbor kako za goste koji dolaze zbog poslovnih obaveza, tako i za turiste koji žele da upoznaju Beograd. Potpuni komfor baziran na standardu održivosti, osnovni je postulat Bleecker hotelsa. Minimalistički dizajn enterijera u kojem preovlađuju prirodni materijali i pastelni tonovi, omogućavaju ugodan boravak svakom gostu.