HOTEL PUTNIK INN

Hotel Putnik Inn Belgrade se nalazi u stecištu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma.

Putnik Inn Belgrade ima 84 standardne sobe, 19 apartmana i 1 sobu za osobe sa posebnim potrebama. Sobe su prijatne i odgovaraju potrebama savremenog poslovnog čoveka.

Sobe su prijatne i odgovaraju potrebama savremenog poslovnog čoveka. Bežični internet je besplatan u svim sobama i javnim prostorima hotela.

Hotel poseduje parking, fitnes i spa centar kao i restoran Nevski koji je otvoren za goste hotela, ali i sve one koji bi da uživaju u internacionalnoj kuhinji.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba videti.