HOTEL PREZIDENT PALACE

Prezident Palace Belgrade hotel predstavlja omaž životu kraljevskog para Marije Antoanete i kralja Luija HVI i to u samom srcu starog dela Beograda.

Od samog ulaska u glamurozno osvetljen lobi, dizajniranog sa dodirom Francuske visoko sofisticirane elegancije, Prezident Palace Belgrade hotel će svakog gosta povesti na jedinstveno putovanje kroz vreme, skroz do vremena baroka, balova i luksuznog stila života.

Apartmani i sobe Prezident Palace hotela vode vas u luksuzni svet sofisticiranog baroknog dizajna, estetike i komfora.

Autentičan u svojoj ponudi, restoran Marija Antoaneta nalazi se na devetom spratu prelepog baroknog zdanja i predstavlja savršen spoj prefinjenog dizajna i gastronomskog hedonizma.

U jedinstvenom ambijentu, na 1000m2 ekskluzivnog spa centra zasnovanom na holističkim principima opuštanja i obnavljanja energije, iskusite vrhunski doživljaj relaksacije i wellnessa koji će stimulisati Vaša čula i Vašem telu pružiti potpuni užitak.

Jedinstven ugođaj upotpunjen je sadržajima koji obuhvataju bazen, finsku saunu, topli mermerni tepidarijum, parno kupatilo, hidromasažne bazene - jacuzzi, kao i fitnes centar opremljen spravama najsavremenije tehnologije.

Na krovu se nalazi The Roof - bar sa spektakularnim pogledom na panoramu grada.